Όλο μαλακίες πια.

"Είναι τεμπέλης, δε θέλει να δουλέψει, θέλει να παίρνει 1500 το μήνα και να κάθεται."
ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΟΧΙ.
Κανείς από μας δεν είναι τεμπέλης.
Κανείς από μας δεν απαιτεί τόσα λεφτά χωρίς να κάνει την ανάλογη δουλειά.
Θέλουμε όμως και χρόνο για τον εαυτό μας και για την οικογένειά μας, και τι συμβαίνει αν δουλεύεις 12 και 14 ώρες τη μέρα? Οι δικοί σου δε σε βλέπουν ποτέ, τα παιδιά σου ξεχνούν ότι έχουν γονιό. Και κάπως έτσι δημιουργούνται τα χάσματα κι οι διαλυμένες οικογένειες.
Νομίζεις -εσύ κι όλοι όσοι σκέφτονται σαν εσένα- ότι δε θέλει ο τάδε πατέρας να ζήσει τα παιδιά του? Θέλει να ζήσει και μαζί τους όμως.
Πρέπει να δουλεύουμε για να ζούμε, όχι να ζούμε για να δουλεύουμε. Άμα είναι έτσι, ούτε παιδιά χρειάζεται να κάνω, ούτε να παντρευτώ, ούτε τίποτα. Μόνο να πιάσω μια τέτοια δουλειά και να κοιμάμαι εκεί μέσα, να δω τι θα λες μετά που δε θα είμαι ποτέ σπίτι και θα κάνεις μαύρα μάτια να με δεις.
Αλλά εσύ νομίζεις ότι μόνο η δουλειά και τα λεφτά μετράνε κι ότι το να φέρνεις έστω κι ένα 500άρικο στο σπίτι θα κρατήσει την οικογένεια ενωμένη.
Θα πληρώσει τους λογαριασμούς και μέχρι εκεί. Τα 500 ευρώ στις μέρες μας εξαφανίζονται σε βλακείες και αυτό το ξέρεις κι εσύ ο ίδιος γιατί εσύ είσαι που τα χαλάς αβέρτα κουβέρτα. (200 ευρώ σε μελίσσια. Με 200 ευρώ παίρνουμε μέλι για 10 χρόνια και για όλους τους συγγενείς. Δηλαδή έλεος.) Και μετά είμαστε εμείς οι σπάταλες που πήραμε ένα μπλουζάκι στις εκπτώσεις.
Ρε ουστ.

Σχόλια

  1. Εχει πολλα δικια το ξεσπασμα σου!!!
    ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!
    ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΨΗΦΙΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ http://theacity.blogspot.gr/2014/05/blog-post_26.html ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ http://theacity.blogspot.gr/2014/05/blog-post_26.html ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ.ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου